MuseumShop

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

 

Richtlijnen voor bezoekers

Een mooi boek? Een fluweelzacht knuffeldier? Een angstaanjagende dinosaurus? Een echt mineraal? Een dvd of cd vol natuur? Dit en nog veel meer vind je van dinsdag tot zondag in onze MuseumShop!

Als je een leuk cadeau of een grappig souvenir zoekt, dan loop je best onze MuseumShop binnen! Wie hier iets koopt, helpt ons bij het uitbouwen van nieuwe tentoonstellingen en steunt het onderzoek in het Instituut.

Onze voorraad bestaat onder andere uit boeken, publicaties van het Museum, veldgidsen, kinderboeken, speelgoed (jaja, ook dinosauriërs), stukjes echt mineraal en halfedelstenen, prentkaarten, verrekijkers en vergrootglazen, T-shirts, petten, mokken en andere leuke dingen met het logo van het Museum, dvd’s en cd’s … allemaal in verband met de museumzalen en de tentoonstellingen.

In deze periode van gedeeltelijke heropening van het Museum volgens de door de Nationale Veiligheidsraad goedgekeurde deconfiniëringsmaatregelen is er een keuze uit het aanbod van onze MuseumShop - tijdelijk gesloten - te koop aan de uitgang van het Museum. Voor concrete vragen over het aanbod stuur je uiterlijk een werkdag voor je bezoek een mail naar museumshop@naturalsciences.be.

 

Go to top