Activiteit voor iedereen: Familiedag Teddy en Beer

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

Bezoekers van alle leeftijden in onze tijdelijke tentoonstelling Teddy en Beer (foto: Thierry Hubin / KBIN)

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 18 uur, is het Teddy & Beer Familiedag in het Museum! We organiseren die dag verschillende gratis activiteiten rond de boeiende wereld van de beer.

Op het programma staan rondleidingen in de tentoonstelling (om 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30 en 17:30), knutselen, kleuren, animaties van WWF-België, informatiestands, een wedstrijd, een exclusief Polar selfie point en de vertoning van de documentaire Life is One (in het Engels) van Patrick Rouxel.

De familiedagactiviteiten zijn gratis, de toegang tot de permanente zalen en de tentoonstelling is betalend (zie onze tarieven). De commissaris van de tentoonstelling Teddy & Beer is er ook bij. Je mag hem alles vragen: over hoe het kinderparcours werd gemaakt, over de tentoongestelde stukken ...

Gebeten door het Museum?

Maak van de gelegenheid gebruik om je in te schrijven en (nog) een bezoek te brengen aan Teddy & Beer. Je krijgt een jaar lang toegang tot de permanente zalen en de tijdelijke tentoonstelling zo vaak als je wilt (zonder extra kosten)! Bovendien krijg je 20 % korting op onze vakantieateliers en 10 % op alle boeken, spellen, souvenirs ... die je in de MuseumShop koopt. Met je abonnement geniet je ook prijsvermindering bij onze partners. Het abonnement kost €30 voor volwassenen en €20 voor jongeren (vanaf 4 jaar tot het einde van de tentoonstelling) en 65+.

Medias

Affiche Life is One (copyright Tawak Pictures)
Go to top