Activiteit voor iedereen: Spektakel: Bernissartensis, een onopgeloste zaak (10+)

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

 

Richtlijnen voor bezoekers

De drie acteurs van het gezelschap "Passeurs de rêves" nemen het publiek mee in enkele zalen van het Museum en achter de schermen (foto: KBIN).

"Bernissartensis: een onopgeloste zaak" is een mobiel theaterstuk in het Museum voor Natuurwetenschappen en achter de schermen... Nieuwe voorstellingen op 11 januari en 1 februari 2020!

Een actrice en twee acteurs nemen je mee van zaal tot zaal en wisselen daarbij van personage, kledij en attributen. Onder het goedkeurend oog van het publiek doen ze de mysterieuze ontdekking van de Iguanodons uit de doeken. De vondst in de mijn van Bernissart (vlakbij Bergen) - in 1878 - kreeg een uitzonderlijke plaats in de geschiedenis van de paleontologie. De recente ontwikkelingen in het onderzoek naar de dood van deze Belgische dinosauriërs maken de cold case compleet.

Er kunnen maximum 25 personen deelnemen aan deze exclusieve ervaring. De acteurs nemen je op sleeptouw van de Galerij van Dinosauriërs tot achter de schermen van het Instituut.

Yves Coumans schreef het mobiel toneelstuk "Bernissartensis" op maat van het Museum voor Natuurwetenschappen en regisseert het gezelschap "Passeurs de rêves", dat het tot leven brengt in het Nederlands én Frans. 

Deze bijzondere animatie kende een groot succes tijdens de Nocturne van 7 november in het Museum. We stellen daarom graag twee nieuwe data voor zodat meer mensen “Bernissartensis” kunnen bijwonen.

Zaterdag 11.01.2020:

  • Voorstelling in het Frans van 11u tot 12u30
  • Voorstelling in het Nederlands van 14u tot 15u30

Zaterdag 01.02.2020:

  • Voorstelling in het Frans van 11u tot 12u30
  • Voorstelling in het Nederlands van 14u tot 15u30

Praktische info:

  • Tarief: 5€ toeslag op de toegangsprijs van het Museum
  • Vanaf 10 jaar
  • Verplichte inschrijving via reserveringen@naturalsciences.be of +32 (0)2 627 42 52 (weekdagen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur)

 

 

 

Go to top