Activiteit voor iedereen: Halloween-nachtraven 2019 (9-12)

Halloween-nachtraven in het Museum: slaapkamer

Zou je ’s nachts eens het spook willen uithangen in het Museum? Dat kan op onze zesde Halloweennacht voor dappere nachtraven. Durf je het aan rond te dwalen in de duistere gangen en zalen van het Museum, waar giftige vogelspinnen je opwachten, de bloeddorstige T-rex je achtervolgt en mineralen mysterieus oplichten in het licht van je zaklamp? Griezelige verhalen en spannende avonturen tussen dreigende skeletten  en priemende ogen brengen je helemaal in de sfeer van Halloween. De Iguanodons houden de wacht wanneer je daarna knus in je slaapzak kruipt … 

Zin om met ons de nachtraaf uit te hangen? Kom gerust verkleed, gemaskerd of geschminkt en breng je zaklamp, slaapzak, slaapkledij en pantoffels mee naar het Museum. Vergeet ook je tandenborstel niet en laat je ouders maar gezellig thuis. 

 

Details

Doelgroepen:
Kids
Type:
Vakantieateliers
Leeftijdscategorie:
Van 9 tot 12 jaar oud
Maximum aantal deelnemers:
25
Voorwaarden:
  • Inschrijven: reserveringen@naturalsciences.be of via 02 627 42 52 (werkdagen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur)
  • Let wel: door het beperkte aantal plaatsen geven we voorrang aan kinderen die nog niet eerder deelnamen aan onze Halloween-nacht.
  • En voor alle duidelijkheid: ouders niet toegelaten!  ;-)

Medias

Halloween-nachtraven in het Museum: fotosessie
Halloween-nachtraven in het Museum: buffet met paddeneieren, spokenmeringues, hoofd en vingers van een heks, bloederig brein ...
Halloween-nachtraven in het Museum: dissectie van braakballen
Halloween-nachtraven in het Museum: griezelige bedverhalen
Go to top