Graaf mee naar fossielen in Polen

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

Field trip to excavation site in Poland
15/03/2018
Graaf mee naar fossielen in Polen
post by
Reinout Verbeke

Fossielen zijn je ding en je bent minstens 18? Ga met de Belgische Vereniging voor Paleontologie op veldstage naar Polen van 7 tot 14 juli 2018 en graaf naar 230 miljoen jaar oude amfibieën en voorlopers van dinosauriërs!

De Konzentrat-Lagerstätte van Krasiejów (Polen) is een unieke vindplaats voor fossielen uit het Trias en staat op de lijst van de meest waardevolle paleontologische sites van Europa. De fossielen die er al zijn gevonden, zijn zo'n 228 miljoen jaar oud: van gigantische amfibieën tot voorlopers van dino’s.

De Belgische Vereniging voor Paleontologie (BVP) zoekt nog een tiental deelnemers voor haar veldstage naar Polen. Het avontuur kost 500 euro voor niet-leden, 475 euro voor leden. Daarvoor krijg je: overnachtingen in jeugdhostel vlakbij vindplaats, vervoer tijdens verblijf, alle maaltijden, begeleiding op het terrein, bezoek aan musea, lezingen en presentaties, én een jaar lidmaatschap van de BVP. Niet inbegrepen in de prijs: vervoerskosten België-Krasiejòw en terug (per auto ongeveer 12 uur rijden; per vliegtuig met Wizz Air vanaf Eindhoven naar Katowice airport ± 150 € heen en terug).

Meer informatie en deelnameformulier via bvp.secretariaat@gmail.com of kijk op de website van de Belgische Vereniging voor Paleontologie paleontologie.be/polen-2018

Categorieën: Evenementen, Expedities
Abonneren op Royal belgian Institute for natural Sciences News
Go to top