Gloednieuwe gratis online cursus over biodiversiteit

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

logo BIOTALENT
15/10/2018
Gloednieuwe gratis online cursus over biodiversiteit
post by
Charlotte Degueldre

Zijn biologie, biodiversiteit en wetenschap jouw passie? Staan die thema’s centraal in jouw beroep of wil je hen er net meer in betrekken? Wil je je graag inzetten voor biodiversiteit in Europa en je kennis en skills verbeteren? Schrijf je in voor onze gratis online BIOTALENT-cursus!

BIOTALENT is een cursus bedoeld voor de ontwikkeling en verbetering van kennis en vaardigheden van educatieve medewerkers, gidsen en iedereen die geïnteresseerd is in biodiversiteit. Hij bestaat uit twee delen: de algemene module Biodiversity in a changing climate: e-learn more, gevolgd door een case-studymodule, keuze uit 'Herpetofauna' of 'Medicinal Plants' (6 weken, 20 lesuren, engagement van 3-4 uur per week). Deze gratis cursus werd ontwikkeld in samenwerking met het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en is in het Engels. 20 geselecteerde deelnemers zullen mogen deelnemen aan een 5-daagse excursie met veldwerk op Kreta.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in! Dit kan tot en met 21 december.

De BIOTALENT Trainingcertificaat, in samenwerking met ECVET, zal worden uitgereikt aan de deelnemers na het succesvol afronden van de cursus.

BIOTALENT is een gevarieerde e-learningcursus die kennis en skills op het gebied van biodiversiteit wil verhogen, mensen wil inspireren om zich in te zetten voor biodiversiteit in Europa en passie voor wetenschap wil aanwakkeren.

Wie kan deelnemen?

  • (Toekomstige) biologieleerkrachten
  • Educatieve medewerkers in wetenschapsmusea, botanische tuinen, wetenschapscentra en milieuorganisaties
  • Biologen, rangers en managers in natuurreservaten, nationale parken en maatschappelijke organisaties
  • Iedereen die geboeid is door biodiversiteit

Wanneer?

  • Januari - maart 2019
  • 2 x 6 weken, 40 lesuren, engagement van 3-4 uur per week
Categorieën: Evenementen
Abonneren op Royal belgian Institute for natural Sciences News
Go to top