Welkom in Pollinator Park

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

Welcome to Pollinator Park
29/04/2021
Welkom in Pollinator Park
post by
Siska Van Parys

Ontdek Pollinator Park, een prachtige virtual reality over de sombere toekomst die ons zonder bestuivende insecten te wachten staat. Stap in een futuristische wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur en ontdek hoe we het tij kunnen doen keren.

Europa 2050 – Na een cascade van ecologische crises is onze wereld beroofd van bestuivende insecten, gezonde ecosystemen en weelderige flora. Midden in dit dystopische landschap ligt een weelderig groen baken van hoop: het Pollinator Park van dr. Beatrice Kukac, een veilige haven voor bestuivers en een openbaring voor bezoekers.

“Herinner je je nog dat er overal vogels en bijen rondvlogen en er kleurrijk fruit aan de bomen hing? Is die wereld verdwenen, of heb je er gewoon geen oog meer voor?”

Bezoek Pollinator Park

Probeer als parkbezoeker handbestuiving uit, doe boodschappen in een wereld zonder bestuivers, herontdek de schoonheid en perfectie van de natuur en ontdek hoe je de laatst overgebleven bestuivers kunt beschermen.

Puzzel het volledige verhaal bij elkaar via Beatrice's dagboekaantekeningen: verzamel er minstens 5 en krijg toegang tot de laatste Zoom Room en een nieuwe kijk op de wereld buiten.

 

Je kunt Pollinator Park bekijken op je computer (browsers die worden ondersteund: Chrome, Edge en Firefox) of in virtual reality (Oculus Rift / Oculus Quest).

Wij zijn een trotse partner van dit project van de Europese Commissie.

 

Abonneren op Royal belgian Institute for natural Sciences News
Go to top