Het Walden Festival keert terug: 2de editie met een topprogramma

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

Poster Walden Festival 2022
05/07/2022
Het Walden Festival keert terug: 2de editie met een topprogramma
post by
Alexandra Badila

De tuin van het Museum voor Natuurwetenschappen, grenzend aan het Leopoldpark, is het vertrekpunt voor een ontdekkingstocht met klassiek, hedendaags, niet-westerse muziek en jazz.

En dit jaar wordt het festival afgesloten met een bijzonder concert in onze Galerij van de Dinosauriërs.

Op 16 en 17 juli 2022 vindt de tweede editie van Walden Festival plaats. Het concept? Genieten van muziek in al haar diversiteit in en rond het Brusselse Leopoldpark. Verwacht een relaxte ontdekkingstocht met klassiek, hedendaags, niet-westerse muziek en jazz. Met namen als Rabih Abou-Khalil, Tuur Florizoone, Cello Octet Amsterdam, Robin Verheyen Quartet, Manchester Collective en nog vele anderen, is er voor ieder wat wils.

De concerten krijgen bovendien unieke locaties. Zo kan je niet alleen genieten van de muziek in de museumtuin, maar ook in parels van gebouwen als de Solvay-bibliotheek, tussen de indrukwekkende schilderijen van het Wiertz Museum, in het Fin-de-Sièclegebouw Le Senghor en zelfs tussen onze dino’s tijdens het slotconcert.

Ook voor de kleinsten valt er heel wat te beleven. Zij kunnen zich uitleven op grote klanksculpturen, dansen op aanstekelijke melodieën, of zich laten schminken als bloemenmeisje of schrikwekkende dino. Bijkomen kan met een lekkere picknick of een verfrissend ijsje, in één van de strandstoelen.

Tot slot kan je als bezoeker van Walden Festival het Museum voor Natuurwetenschappen bezoeken voor 5€ ipv 13€. Dit tarief is enkel geldig op zaterdag 16 en zondag 17 juli, tijdens de openingsuren van het museum (10 – 18u). Surf hiervoor naar de website van het museum, kies je gewenste tijdslot, selecteer 'tarieven voor partners' en vul naast 'special day: walden festival' het aantal gewenste tickets in. Let op: aan de ingang van het museum zal je ook je toegangsticket of festivalbandje van Walden Festival moeten tonen.

Tickets & info: www.waldenfestival.be

 

Categorieën: Evenementen
Abonneren op Royal belgian Institute for natural Sciences News
Go to top