Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

Sticker van de wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’
01/10/2015
Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’
post by
Charlotte Degueldre

Onze manier van leven en consumeren heeft een enorme impact op de biodiversiteit overal ter wereld. Het Museum voor Natuurwetenschappen daagt daarom iedereen uit originele ideeën te bedenken om de biodiversiteit te beschermen. De beste worden gepubliceerd en er zijn leuke prijzen te winnen: een ecologische smartphone, een fiets van bamboe, een dagje op het oceanographisch onderzoeksschip RV Belgica … Doe mee aan dit mooie burgerinitiatief, nog tot en met 10 april 2016!

Kent u ons boekje 366 tips voor de biodiversiteit, die al 366 ideeën bevat (download of bestel gratis)? Het Museum voor Natuurwetenschappen heeft nu de wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’ op poten gezet om er meer te verzamelen!

Hebt u originele ideeën om de biodiversiteit te beschermen? Stuur ze ons via het online formulier tot en met 10 april 2016 met een duidelijke uitleg van hun nut. Maak er een mooie presentatie van in de vorm van een tekening, een stripverhaal, filmpje, foto, collage of kunstwerk …

De wedstrijd staat open voor alle leeftijden. U kunt alleen deelnemen of in groep: er zijn daarom ook prijzen voor groepen en voor individuen. U vindt de lijst op de wedstrijdpagina.

 

Download de flyer van de wedstrijd onderaan, bij 'Documenten'.

Klik op de foto om er meer te zien.

Abonneren op Royal belgian Institute for natural Sciences News
Go to top