Professionals

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

 

Richtlijnen voor bezoekers

 Thierry Hubin / KBIN).

 

Een modern museum kan niet zonder zijn professionele contacten: wij staan dagelijks in contact met onze sponsors, met collega’s die onze tentoonstellingen huren, of met journalisten die over het Museum en het Instituut schrijven ...

Wil u of wilt uw bedrijf betrokken worden bij één van onze spraakmakende tentoonstellingen, of bij een vernieuwend project van het Museum? Of zou u graag een partner worden van het Museum? Dan zoeken wij met plezier samen met u naar een geknipte manier van samenwerken, waaruit zowel u als het Museum heel wat voordelen kunnen halen. Verneem hier hoe u het Museum kunt steunen: fondsenwerving, sponsoring, schenkingen …

Onze rondreizende tentoonstellingen zijn de expo's die vroeger in het Museum te zien waren, of die in de komende jaren een plaats krijgen in onze zalen. Vandaag kunnen andere musea of wetenschapscentra ze huren.

Zoekt u een unieke plaats om uw evenement te organiseren? Voor u werken we dan een volledig programma uit, met een functionele congresruimte, boeiende rondleidingen … en zelfs diners of recepties in onze museumzalen.

Journalisten vinden alle informatie, beeldmateriaal en persberichten over onze activiteiten in onze virtuele perszaal. Wij verwelkomen ook professionele fotografen en cineasten, maar ze plannen hun bezoek best bij de Communicatiedienst. Hier kan u ook terecht voor beelden van het Instituut of voor informatie rond het copyright.

Alle inkomsten uit onze professionele contacten en partnerships worden onmiddellijk geherinvesteerd in het Instituut en helpen ons bij het verwezenlijken van onze missie: verzamelen, tentoonstellen, kennis overbrengen en onderzoeken.

Go to top