Individu

Merk voor individuelen

PlateoNIGHT

Vrijdag 21 april, van 19u tot 23u, vieren we PlateoNIGHT in het Museum, met animatie, een veiling en optredens van onder meer Qotob Trio, BJ Scott en Axel Hirsoux

Alle opbrengsten gaan naar het crowdfundingsproject.

MNF 2017

Zaterdag 11 maart, van 19 uur tot 1 uur ‘s nachts, vieren we de 10de editie van Museum Night Fever. 23 Brusselse musea uit hun comfort zone! Het thema in ons Museum is ‘Animal Rebel Culture’, met graffiti, bewegingstheater, de fabels van La Fontaine (zelfs in het ‘Brusseleir’), en de hele avond dj’s!

 

Workshop Kalligraffiti: laat de graffiti-artiest in je los!

Join the Plateoteam

Weldra, een nieuwe dino voor ons Museum, authentiek en bijna compleet? We hebben 25.000 euro nodig om 'Ben', de plateosaurus, te kunnen tentoonstellen. Doneer en kom bij het Plateoteam!

Trails - Walk online through our Museum thanks to Google

Het Museum voor Natuurwetenschappen heeft 5 online tentoontellingen gemaakt voor het 'Google Arts & Culture'-platform:

Museum Night Fever 2016

Tijdens Museum Night Fever 2016 op 5 maart tussen 19 uur en 1 uur 's nachts, vormt het Museum voor Natuurwetenschappen zich om tot "Balkan Tattoo Circus"! Op het programma staan bijzondere "natuurwetenschappelijke" tatoeages  permanent, in henna en als plaktattoo , bedwelmende Balkanmuziek en de acrobatische stoutmoedigheid van jonge circusartiesten. Een avond die je zeker zal prikkelen, met meer dan 60 artiesten die het Museum transformeren in een wervelend universum …

 

Einstein in film: honderd jaar relativiteitstheorie

-- AFGELAST --

Altijd al Einsteins relativiteitstheorie (beter) willen snappen? In Einstein at the Movies legt fysicus Karel Van Acoleyen de theorie haarfijn uit aan de hand van fragmenten uit sciencefictionfilms. Kom op 25 november naar zijn lezing in ons Museum.

Event CEBioS 2015

Wat is biodiversiteit en wat betekent het voor ons? Hoe draagt ze bij tot duurzame ontwikkelingen armoedebestrijding, meer in het bijzonder in ontwikkelingslanden? Waarom de landen in het Zuiden bijstaan in de bescherming van hun biodiversiteit en hoe pakken België en de EU dat aan?Intrigeren deze vragen u, en wil u beter begrijpen wat er op het spel staat? Dan nodigen we u uit op een speciale dag waar u hierrond kan bijleren, netwerken en ideeën uitwisselen.

Artonov 2015 - Jurassic Carnaval

Op 10 oktober om 20 uur vindt in onze Galerij van de Dinosauriërs het spektakel ‘Jurassic Carnaval’ plaats, een muzikale performance rond Carnaval der Dieren van Camille Saint-Saëns. Een spektakel voor groot en klein tijdens het driedaags Festival ARTONOV.

Het Brusselse Festival ARTONOV brengt muziek, dans, theater en visuele kunsten samen op Art Nouveau-locaties en stimuleert op die manier de kruisbestuiving tussen kunstdisciplines.

Pagina's

Abonneren op RSS - Individu
Go to top