Individu

Merk voor individuelen

Fête des Insectes / Insectenfeest 27.05.2017

Kom op zaterdag 27 mei naar de kick-off van de Insectenweek (27/05-04/06). Op het programma: rondleidingen, een parade van reuzeninsecten, insecten proeven, initiatie street-art, grime… en je kunt insectenexperts al je vragen stellen! Insectenweek wil tonen hoe belangrijk insecten zijn.

Wanneer? zaterdag 27 mei van 10 tot 18u

Waar? Rond de vijver van het Leopoldpark (het park ligt achter het Museum voor Natuurwetenschappen)

PlateoNIGHT

Vrijdag 21 april, van 19u tot 23u, vieren we PlateoNIGHT in het Museum, met animatie, een veiling en optredens van onder meer Qotob Trio, BJ Scott en Axel Hirsoux

Alle opbrengsten gaan naar het crowdfundingsproject.

MNF 2017

Zaterdag 11 maart, van 19 uur tot 1 uur ‘s nachts, vieren we de 10de editie van Museum Night Fever. 23 Brusselse musea uit hun comfort zone! Het thema in ons Museum is ‘Animal Rebel Culture’, met graffiti, bewegingstheater, de fabels van La Fontaine (zelfs in het ‘Brusseleir’), en de hele avond dj’s!

 

Workshop Kalligraffiti: laat de graffiti-artiest in je los!

Join the Plateoteam

Weldra, een nieuwe dino voor ons Museum, authentiek en bijna compleet? We hebben 25.000 euro nodig om 'Ben', de plateosaurus, te kunnen tentoonstellen. Doneer en kom bij het Plateoteam!

Trails - Walk online through our Museum thanks to Google

Het Museum voor Natuurwetenschappen heeft 5 online tentoontellingen gemaakt voor het 'Google Arts & Culture'-platform:

Museum Night Fever 2016

Tijdens Museum Night Fever 2016 op 5 maart tussen 19 uur en 1 uur 's nachts, vormt het Museum voor Natuurwetenschappen zich om tot "Balkan Tattoo Circus"! Op het programma staan bijzondere "natuurwetenschappelijke" tatoeages  permanent, in henna en als plaktattoo , bedwelmende Balkanmuziek en de acrobatische stoutmoedigheid van jonge circusartiesten. Een avond die je zeker zal prikkelen, met meer dan 60 artiesten die het Museum transformeren in een wervelend universum …

 

Einstein in film: honderd jaar relativiteitstheorie

-- AFGELAST --

Altijd al Einsteins relativiteitstheorie (beter) willen snappen? In Einstein at the Movies legt fysicus Karel Van Acoleyen de theorie haarfijn uit aan de hand van fragmenten uit sciencefictionfilms. Kom op 25 november naar zijn lezing in ons Museum.

Pagina's

Abonneren op RSS - Individu
Go to top