Tickets & Reservaties

Walden Festival op 15 en 16 juli in onze museumtuin

29/06/2023

Eindelijk zomervakantie! Tip voor een eerste topuitje? Walden Festival! Een mooie waaier aan muziek, op unieke locaties in en rond het Leopoldpark, en de main stage staat in de tuin van ons Museum!

 

Deze derde editie biedt je opnieuw klassieke muziek, jazz, hedendaagse en niet-westerse muziek. Check de indrukwekkende line-up. Onze tuin is de perfecte plek om te luisteren, te eten en te ontspannen. En je krijgt een voorproefje van onze volgende tentoonstelling GIANTS: een reusachtige Paraceratherium wacht je op.  
 
Doe je voordeel met het Walden Festival: met je kaartje voor Walden kom je met korting ons Museum voor Natuurwetenschappen binnen.  

 

 

Line-up: Brussels Philharmonic ft. Lorenzo Gatto, Brussels Young Philharmonic, Tania Giannouli Trio, Joep Beving, Lisa en Lise, Pavel Kolesnikov, Julien Tassin, Aleph Quintet, Parisien en Peirani, Imre en Myrddin De Cauter, Collegium Vocale Gent, Meskerem Mees, Airboxes, musicians from Belgium to Ukraine, Le Trio Joubran, Mari Kalkun. En twee activiteiten: een rondleiding over de verdwenen zoo van Brussel en de allerkleinsten kunnen zich uitleven op de ‘ruistafels’ van Musica Impulscentrum voor Muziek.