Publicaties

Het Instituut heeft een lange traditie van interne publicaties, resulterend in de loop der jaren in talloze reeksen van monografieën, memoires, boeken, papers, rapporten, enz.

Een lijst van deze publicaties (tot 2002) is te vinden onder "Historische publicaties". Meer recentelijk is de Scientific Publication Unit (SPU) opgericht om deze traditie voort te zetten in een nieuw tijdperk met online publicaties naast gedrukte volumes.

Het Instituut publiceert ook haar eigen tijdschriften, wetenschappelijke rapporten, handboeken en monografische reeksen, waarvan de redactie, publicatie en distributie worden gecoördineerd door de Scientific Publication Unit (SPU). Een lijst van deze publicaties is te vinden onder "Eigen publicaties." Meer informatie over de SPU is te vinden onder "Scientific Publication Unit".

Sommige reeksen worden niet beheerd door de SPU en informatie over hen is beschikbaar onder "Andere publicaties".

Elk jaar produceren de wetenschappelijke medewerkers van het KBIN talloze papers en rapporten, die vaak buiten het instituut worden gepubliceerd. Consulteer ze via biblio.naturalsciences.be.

 

RBINS Staff bibliography & Open Access Publications