Parcours voor families

Sauria app

 

Bezoek de grootste Galerij van de Dinosauriërs in Europa nu ook met deze uitdagende app en bijhorende papieren plooikaart (ter plaatse gratis beschikbaar).

De Sauria-kaart neemt jou en je team mee op ontdekkingstocht door de Galerij van de Dinosauriërs en de mosasauriërzaal. De app vuurt vragen op je af om vijf beruchte ‘sauriërs’ in je collectie te krijgen. Je kan ze daarna via je smartphone of tablet laten verschijnen op de kaart.

De Sauria-kaart leidt je naar vijf ‘sauriërs’. De app ontvangt signalen van zenders om vragenreeksen te starten die je aan je team kan voorleggen. Elke vragenreeks eindigt met een AR-ervaring (Augmented Reality) en door juist te antwoorden kan je de sauriërs in 3D laten verschijnen op de kaart.

Als extraatje kan je foto’s maken van je mysterieuze collectiestukken, die je op elk moment kan bekijken en delen met je vrienden. De app houdt ook alle vragen en antwoorden bij, samen met de vrijgespeelde sauriërs in je collectie. Zo kan je thuis alles herbekijken en nalezen.

Ga jij met je team de Sauria-uitdaging aan en maak je een complete collectie? Rep je met een volle batterij naar het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel!  Let op, er hangt al een verrassing in de lucht …

Ideaal om samen met vrienden of familie te doen! Deze bezoekerservaring duurt ongeveer een uur.

www.sauria.app

 

 

  • Families
  • Ongeveer 60 minuten
  • FR - NL - EN - DE
  • Download gratis via de App Store of Google Play. De toegang tot het Museum is betalend, de kaart is gratis ter plaatse beschikbaar.