Tickets & Reservaties

Mezzanine van de Galerij van de Dinosauriërs

Walking dinner or reception on the Mezzanine of the Gallery of Dinosaurs, with guests in front of the iguanodons cage

Wil u uw gasten een prachtig zicht aanbieden over de iguanodons van Bernissart, voor een walking dinner, een cocktail receptie of een bijzondere presentatie? Na de openingsuren kan de Mezzanine van de Galerij van de Dinosauriërs tot 250 gasten verwelkomen voor staande evenementen of 100 gasten voor een zittend diner. Tegelijkertijd genieten zij van het zicht over de Galerij van de Dinosauriërs.

Uit ervaring weten we dat gasten van een evenement op de Mezzanine bijzonder graag naar beneden zouden gaan om de Galerij zelf te ontdekken. Aarzel niet ons te vragen naar de mogelijkheden om uw gasten een bezoek aan te bieden aan de Galerij van de Dinosauriërs (inclusief de Zaal van de Mosasauriërs, geopend in 2014) of andere galerijen of zalen.

In combinatie met de Zaal 250 jaar Natuurwetenschappen, kan de Mezzanine ook gebruikt worden voor een walking dinner of receptie tot 350 gasten.

Visual plan of possible arrangements with numbers of guests : Up to 100 people sitting, and up to 200 people standing

 

Beschikbaarheid: na de openingsuren, vanaf ongeveer 1 uur na sluitingstijd (om installatie toe te laten).

Beschikbaarheid: Avond, Maandag
Oppervlakte: 250 m²
Capaciteit: 200 personen

Glasses ready for a reception on the Mezzanine of the Gallery of Dinosaurs, in front of the iguanodons cage
Walking dinner on the Mezzanine of the Gallery of Dinosaurs, guests chatting with a good view of the Iguanodons of Bernissart